Hur tänker du inför detta nya år, 2023? Hur vill du att det ska bli?

Hur tänker du inför detta nya år, 2023? Hur vill du att det ska bli?

Vet du att det är oerhört kraftfullt att sätta sina intentioner eller sina tankar, önskningar och drömmar om hur man vill att året ska utveckla sig. Det blir nämligen väldigt ofta som vi tror och tänker. Det vi fokuserar på växer och manifesteras. Egentligen är vad som helst möjligt på riktigt.En massa ny forskning bl a av Dr Joe Dispenza och HeartMath Institute visar detta helt klart. Det forskningen också visar är att vår hjärna är plastisk vilket innebär att vi kan välja förändring oavsett ålder, vi kan alltid förändras och valet är ditt!

Vad innebär det egentligen?

Tänk efter hur många gånger som du tänkt att något ska gå åt skogen och hur många gånger du tänkt, ”Ja, jag visste väl det, det gick precis så som jag trodde!”.
Det finns fler exempel, möter du personer med ett leende får du ett leende tillbaka. Möter du människor med hård blick och hårda ord då får du det tillbaka. Vi får det vi sänder ut i världen.

Vad vill du sända ut och få tillbaka? Hur vill du leva och i vilken värld vill du leva i?
För mig är det här mycket viktiga frågor och funderingar då jag har insett att det är så viktigt för mitt välmående och min egen energi.
Jag vill leva i en tillåtande värld där vi är respekterade för dem vi är, där alla får utvecklas och vara den de är. Det finns inga ramar vi måste hålla oss till, vi kan sätta ramarna själv. Det beror på hur du vill att din tavla ska se ut.

Är frihet viktigaste för dig? Är det att arbeta med något speciellt eller att bo i ett annat land? Vad betyder karriär för dig, är det att göra vad du tycker är meningsfullt eller är det att nå en viss position? Vill du ha fasta tider och tydliga regler för ditt liv eller vill du ha mer frihet? De här frågorna är grymt viktiga för vårt välmående och vår utveckling som människor för det finns inget mer stressande för vår organism än att inte göra det vi är ämnade för.
Och det är viktigt att poängtera – allt är lika bra, det viktigaste är att det är du som har valt vad du ska fokusera på och ingen annan. Det är heller inte fel att ändra sig, det finns inga regler som säger att om man väl utbildat sig till något så måste man jobba med det. Du kommer att ha användning av det du lärde dig ändå men på ett annat sätt än vad du tänkte från början.

Enligt mig har du en enda uppgift här i världen och det är att skapa mening och lycka för dig själv! Om alla gjorde det skulle vi ha betydligt mindre problem med ohälsa, stressrelaterade problem och en massa sjukdomar och kriser.

Jag har under många år funderat över hur jag skulle kunna kombinera mitt jobbliv med mitt levaliv och få det mer samstämmigt och utvecklande. Det jag nu kommit fram till är att jag vill ha ett friare jobbliv med möjlighet att utföra mitt jobb oavsett var jag befinner mig och att kombinera det med att kunna resa till olika trevliga platser under vinterhalvåret då mörkret och kylan inte tilltalar mig alls längre.

Det har också inneburit att lämna Stockholm till vardags och bosätta sig i Smygehamn vid havet. Att vakna och se ut över havet varje dag är en blessing både för mig och Per. Att ta en paus i jobbet och gå längs stranden oavsett om det är soligt, vindstilla, regnar eller blåser är helt underbart.
Den tredje saken som var som pricken över i, det var att komma in i fler sammanhang där det finns människor som vill ha ut mer av livet på alla sätt. Genom att utvecklas personligen på en massa olika plan, genom meditation, medvetenhet om vad vi är kapabla till som människor, hur mycket vi kan påverka själva. Vi har alltid ett val.
Jag har gjort de här valen främst för mig själv för att jag ska må bra för då blir jag en bättre person att leva med och som mamma och vän. Vad väljer du? Vill du fortsätta på dina invanda spår eller vill du ha ut något mer av livet?

Vill du få mer inspiration om hur du kan må bättre och få energi till att göra det du vill på riktigt?
Anmäl dig då till min Workshop online for Free – Energy Boost!

Du får mina bästa tips, smarta verktyg och nya sätt att tänka och göra.

Anmäl dig här, https://redesignyourreality.se/tjanster/ till den 11/1 kl 08.00-09.30 eller den 12/1 kl 18.00-19.30. Varmt välkommen!